chili's

när jag fyllde 20 år för dryga två månader sedan fick jag några olika presentkort av min värdfamilj. sedan dess har jag planerat in ett lunchbesök på chili's eftersom ett av korten var därifrån. idag hände det. det blev ett litet äventyr eftersom det tydligen inte alls låg där det borde ligga, men det var det värt. för dom har världens godaste kycklingburgare!!


right where i belong

fast jag är otroligt trött på jobbet jag har här borta så är jag sjukt glad att jag är där jag är. det här är liksom möjligheternas land. det är så mycket kul som väntar på mig. just nu ser det till exempel ut som att jag under midsommar tillsammans med min värdmamma få hålla i en traditionellt svensk midsommarfest, och ändå hinna med en helg i new york city bara några dagar innan vi sticker till karibien. ni förstår liksom inte hur peppad man blir av detta! jag är så himla medveten om att jag rätt snart ska åka hem, och på samma gång som det är sjukt skönt, så är det ändå läskigt. ska allt detta ta slut? vad ska jag göra hemma? vad väntar? jag vill ta ett djupt andetag och liksom hålla det inne, få tiden att gå liiite långsammare så jag kan hinna med att uppleva. maj slutar idag och juni börjar imorgon. snart har jag varit här i 9 månader. en hel graviditetstid har jag varit borta, utan att egentligen märka det. konstigt hur huvudet funkar ibland.

nu ska jag göra mig klar och sen åka till fitnesstudion och förhoppningsvis boxas lite. boot camp/kickbox säger schemat, men dom gör ju lite som dom vill. sedan ska vi ut och äta lunch. ha en bra dag sötnosar!


bild från dc, bara-för-att

we weren't even friends, she could have you.

jag har haft en så himla mysig kväll. trött efter sleepovern igår bestämde jag mig för att efter jag slutat ta ett bad, skrubba, peela, fila, smörja. lugn musik och tända ljus. nu skulle jag slå på datorn och svara på några kommentarer för att avrunda kvällen. det har bråkats i över en timme utan resultat. datorn startar inte. så nu tänker jag sura en stund, och kika klart på sex and the city-avsnittet som går innan jag släcker ner. imorgon blir en rolig dag, jag har liksom bara bestämt det. natti mina fina!


personligt iphone-case

någon undrade hur jag gjorde mitt iphone-skal i inlägget nedan där jag valt att använda en bild på min lillebror. en av mina au pair-vänner fick ett i födelsedagspresent av tjejgänget och redan där och då bestämde jag att jag skulle ha ett också. det är beställt från kodakgallery.com, och jag valde skalet som heter "iPhone 4 Capsule Case". sedan får man ladda upp bilden man vill använda osv. sidan ser ut såhär:



det var lite knivigt att få in bilden man ville ha precis där man ville ha den, men pilla lite i photoshop eller paint och sätt en vit ram runt. det funkade för mig. just nu är det lite billigare än vanligt också, eftersom kodak gallery är på väg att stänga för att slå ihop med shutterfly.com. jag vet inte riktigt hur det är med shutterfly, men kodak skickar iallafall hem till sverige :) om inte annat får ni utnyttja eventuella kontakter i usa och be dom skicka hem!

rise and shine

idag är det back to vardagen som gäller. kickboxning+boot camp står på träningsschemat denna morgon. idag signar vi alltså upp för att fortsätta med vår hårda träning inför utlandssemestern om fyra veckor (vad konstigt det kändes att säga "utlandssemestern" när jag bor där jag bor...). vi ska ju givetvis fortsätta även efter den veckan också såklart, men det är helt klart ett delmål att kunna gå runt i bikini och känna sig helt okej. sen att våra träningsinstruktörer är fantastiskt snygga och muskulösa gör ju träningen himla mycket roligare! när jag kommer hem ska jag berätta om iphoneskalet, såg att några undrade. ha en jättefin dag tills dess! :)


domedagen?

sitter hemma hos josefine, typ vettskrämd. klockan är snart halv elva och utanför är det storm. typ tropisk jäkla orkan! (okej, liten överdrift kanske..) regnet står som spön i backen och det blixtrar seriöst var femte sekund. åskan har vi inte hört särskilt mycket av eftersom vi suttit i bilen de senaste tjugo minuterna. vi hade en sjukt mysig kväll på starbucks i shoppers world, ett gäng på 6 härliga tjejer. den avslutades dock mindre mysigt när vi hörde regnet vräka ner. på de 15 metrarna vi fick springa till bilen hann vi bli riktigt blöta. hem körde vi i medelhastighet 5km/h och nu sitter vi som sagt här. jag är för fjantig för att sova ensam såhär mitt ute i skogen med 30 meter höga träd, och josefine är för rädd för att köra hem mig i detta väder. så det föll sig rätt väl att jag stannar här inatt och åker hem imorgon. nu ska lånepyjamasen på och te ska värma upp våra arma små kroppar igen. godnatt säger vi! puss


lunch downtown

först och främst, min fina syster, jag är väldigt medveten om att bilden på wp är din, men jag kände mig ändå värd att sno den till mitt iphoneskal! :)

i mitt huvud är det måndag idag, och jag har sjukt svårt att ställa om eftersom jag var ledig igår. det känns konstigt, men bra, eftersom denna vecka blir en dag kortare än vanligt. idag drog vi in till boston och käkade lunch, och gick runt, försökte planera en eventuell new york-resa. nu är jag precis hemkommen igen men måste alldeles strax åka och hämta ungar. idag står skridskor på schemat innan vi åker hem och äter lunch, så jag ska nog packa mig lite mellanmål nu och göra mig klar för avfärd! ha en fin kväll där hemma!


on my iphone



jag uppdaterade min rosa slitna iphone till en mer personlig outfit. nu mer pryder min älskade, älskade skrutteplutt min iphones baksida! (vill fortfarande kalla honom min bebis, även fast han snart ska fylla 12! vart tog tiden vägen!?). hur som helst, visst blev det fint? :)


take me to the ball game

var på mitt livs första baseballmatch idag! boston red sox vs. detroit tigers. boston vann med typ 7-3 kanske? haha, tappade lite fokus där på slutet. våra plaster var inte alls särskilt bra, men det var sjukt kul! kevin sa att det var nanny appreciation-day och bjöd oss på varmkorv och popcorn. stämningen på arenan var faktastisk! det gick runt killar med en miljon olika snacks och vi fick uppleva den sanna korvlangningen. vi satt i mitten och skickade ut pengarna samtidigt som dom skickade korven in till oss. fick även se ett frieri på storskärmen och hänga med när vågen gick runt tre-fyra varv. helt klart något jag vill göra igen!











en helt ovanlig söndag

vi har precis startat kvällen på cheesecake factory, med både middag och efterrätt. två proppmätta brudar sitter nu hemma hos j och väntar på att kvällen ska börja. poolparty står på schemat en sån här helt vanlig söndag. men ikväll är det liksom lördag, eftersom det är helgdag imorgon! vi är excited, taggade och redo liksom. let's party!


mammas galna helg i kanada

eftersom min mamma blev himla avis när jag berättade att jag skulle åka till niagara fallen, så bestämde jag mig helt enkelt för att vara världens bästa dotter och bjuda med henne som en tidig morsdagspresent. hon blev givetvis fantastiskt lycklig och hoppade glatt ned i resväskan! hon hade himla trevligt, och skålade med i våra alkohollekar. nu har jag äntligen lagt över bilderna, så här på morsdag tänkte jag väl att det kunde vara passande att visa dem! :)











mamma, jag kan tänka mig att du inte alls minns särskilt mycket av denna resa, men du hade otroligt roligt, kände dig som en 20åring och tyckte att omgivningen var fantastiskt vacker. vi hade himla mysigt, och alla mina kompisar tyckte om dig! men nästa gång vi reser tillsammans så får vi nog dra tillbaka lite på alkoholen, vi fick nog lite mycket både du och jag! tack för en underbar resa min älskade mami ♥


just nu på lingley


tabata

idag står tabata på schemat. vad det är har varken jag eller josefine egentligen någon aning om. men googlar man det så står det typ att det är en fettförbränningsträning, att man bara behöver köra 4 minuter och att det kommer vara den tuffaste träningen i ditt liv. vi ska köra i en timme... håll en tumme för att jag överlever va? oddsen känns rätt låga alltså.


dagens +/-

+ träningsvärk
- TRÄNINGSVÄRK
- dagens boot camp var inte rolig
+ solsken och värme
+ farmorn är här och barnen hänger hellre med henne
+ idag kommer mitt nya iphoneskal
- försökte rädda en sköldpadda från att bli överkörd, den tackade genom att bita mig i fingret, hårt. otacksamt!
- hann inte ta nån nap = trött mattis!
+ dagens leende som framkallades av bilden nedan


kreativt eller bara allmänt korkat?

kvalitet på skor är inget jag tänker ge h&m cred för. men jag gillar skorna så jag ger det ett allra sista försök att rädda dem. kände mig sjukt kreativ från början men nu kan jag inte bestämma mig för om det bara är helt korkat..


boot camp

idag väntar veckans tredje pass. boot camp, jag är taggad, men just nu känns min fysiska styrka helt obefintlig. jag hoppas att den hittar tillbaka snart. jag ska slänga ut ungarna nu sen bär det av. mot giorgio's fitness, i mitt nya träningslinne från under armour


hallonscones

förra fredagen hade vi mysbrunch i solen hemma hos rebecca. jag bidrog med sockerfria hallonscones. det var första gången jag bakade såna, och jag måste faktiskt säga att det blev riktigt lyckat! himla mumsiga. har ni ca 30 minuter över så är detta perfekt!

image description

ingredienser
:
7½ dl siktat fullkornsmjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
100 g kallt smör i kuber
1 dl crème fraiche
2 dl mjölk
1 dl frysta hallon


gör så här:
1. sätt ugnen på 250°.
2. blanda de torra ingredienserna i en bunke.
3. tillsätt smöret och finfördela det.
4. häll i crème fraiche, mjölk och hallon och arbeta snabbt ihop till en deg.
5. dela degen i 12 bitar och forma till scones.
6. grädda i 10-12 min.
7. NJUT!


guess you better go and get your armor

från och med idag har vi lätt snyggaste boxningshandskarna på passet. mina knogar ömmar fortfarande från igår, men man vänjer väl sig kanske? vi är iallafall redo för att börja kickboxas på riktigt! dagens pass var dock lite mindre kul än det igår, mer aerobics i boxningsanda, men det gick bra ändå. kommer säkerligen ha svårt att komma upp ur sängen imorgon.


annars har jag hängt hemma hos josefine mest hela dagen, lagat fetaostfettucine, legat i soffan och liksom bara varit. ikväll ska jag hem till celia och titta på idol-finalen. har inte följt säsongen alls, men det kan nog bli mysigt ändå! :)

 


think i might be dying...

oh my god... jag är nog mer död än levande. fy svordom vad jag har träningsvärk! men det är väl bara att ladda om... en och en halv timme kvar till nästa pass. innan dess måste vi hinna till sports authority för att köpa handskar. jag hatar mitt liv. typ. fast jag älskar det sjukt mycket. det är ett fantastiskt liv ändå alltså!


just another manic monday

boxningen idag gick tydligen mycket bättre än förra gången. enligt snyggingen som leder passet har både jag och j grym teknik. jag hatälskar den killen. han kan verkligen pusha, så jag hellre skulle slå honom i nyllet än på säcken, men jag går därifrån utmattad och nöjd liksom. imponerad över att man överlevde ännu ett pass. mina knogar är dock mindre glada...

ikväll blev det bio. what to expect when you're expecting. inte alls lika bra som jag ville att den skulle vara, men visst hade den sina roliga moments! skrattade rätt mycket men det hängde inte riktigt samman. om/när den går på bio hemma, skippa den och vänta tills ni kan hyra den istället. den var ej värd att lägga biobiljetten på. nu ska jag sova, imorgon väntar taerobixx!


beach bootcamp

har en minst sagt tuff vecka framför mig. vi ska gå all in och testa om förra veckans träningsform var nåt för oss. ett pass varje dag för att få ut så mycket som möjligt av gratisveckan. får jag ångra mig nu Josefine?


starships, we're meant to fly

vi (jag, josefine, rebecca och alex) har hängt på stranden idag. badat, solat och bara varit. i mitten på maj!? japp, helt sjukt varmt var det, alla gånger över 30 grader! underbart. verkligen en helt underbar dag och helg. efter stranden blev det en sen lunch på starbucks, innan vi fick för oss att vi skulle grilla. vi åkte och köpte pommes, ingredienser till tzatziki och vattenmelon. köttet fanns redan i frysen. sen hade vi liksom som en liten grillfest hos josefine, med hennes värdpappas föräldrar och hennes värdbarn. sjukt kul! tack till alla som var inblandade! puss på er


let's go to the beach

bikinin är på idag igen, men denna gång bär det av mot stranden. tjing!


when the sun sets in paradise

efter en helt underbar dag på en filt i en av bostons fina parker åkte jag hem och slumrade. sedan tog jag en dusch och fräschade till mig innan jag åkte och hämtade josefine. kvällen har spenderats på stranden där vi kikade på den vackra solnedgången! mallet och thaimat har också hunnits med. fantastiskt.

 


solen skiner - glada miner!

sommarvärmen har hittat till MA! klockan är bara tio och solskenet bjuder redan på över 30 grader. bikinin är på, picknicken packad, solbrillorna sitter på nästippen. nu sticker jag till rebecca och hämtar upp henne innan vi drar in till boston och myser i nån av parkerna. ha en superfin dag sverige, hoppas det bjuds på sol hemma också. love!


birthday party

dags för födelsedagskalas i denna familj, glömde nog bort att säga att tjejen fyllde 9 år i måndags. ikväll ska vi iallafall till rollerkingdom och åka rullskridskor i ett par timmar. jag gillar i vanliga fall inlines, men nånstans under dagen sögs musten ur mig. nu vill jag helst av allt bara sova. men snart ramlar väl ett dussin ungar in genom dörrarna så det blir inget sånt. ska försöka göra det roligast möjligen iallafall, josefine ska ju med!


guldkant på vardagen

äppelpaj, hallonscones, färsk frukt och citronvatten. vardagslyx när det är som allra bäst


you either got it or you don't

har precis kommit hem från banken. mitt kort hade hittats och jag har alltså inte blivit rånad på den stackars tusenlappen som satt där. däremot säger deras policy att om det är en annan bankkund som hittar det och lämnar in det, istället för en anställd på banken, så måste de av säkerhetsskäl klippa kortet. så nu sitter jag här med ett oaktiverat, tillfälligt kort tills mitt nya hittar hit. insåg på vägen hem att jag valde min internetkod istället för min kortkod, så jag kommer med största säkerhet lyckas spärra detta redan innan jag hunnit använda det. kommer hem och ska göra frukost, och tycker uppenbarligen att det var en skitbra idé att bryta av decilitermåttet. jag har fattat vinken nu, jag är klantig. nåt så vansinnigt klantig. men nu räcker det väl? jag har klantat mig tillräckligt för resten av mitt år.

men idag är det inga sura miner som gäller. solen skiner, det är 30 grader varmt och jag ska få snacka strunt med en viss fröken johansson senare. dessutom ingår det i dagens jobb upplägg att sitta på rumpan och läsa i min bok i en dryg timme, och sen slutar jag. hur nice?


like ten thousand spoons when all you need is a knife

japp, där dömde även herrn där uppe dagen till den sämsta denna vecka... insåg just att jag saknar mitt amerikanska bankkort. FET JÄVLA SUCK MATILDA! vem lyckas med sånt!? åååååååh. frustrationerna i min kropp just nu alltså. pms-besvär gånger 50000. jag hoppas med hela mitt hjärta att jag bara lämnade det på disken på bankkontoret, där jag senast använde det... SVORDOM.


like a traffic jam when you're already late

av alla dagar på en jobbvecka är onsdag min minst populära. anledningen är rätt simpel: early dismissal. detta innebär att mina sex lediga timmar mitt på dagen kortas ner till endast 4 timmar och 50 minuter. "big deal?" säger väl ni, men just dessa 70 minuter som försvinner gör jäkligt stor skillnad. och denna onsdag är det ännu värre. jag måste börja 1, för jag måste ta med mig tjejen till läkaren för årlig kontroll. jag är sådär lycklig. jag är sjukt rädd för att jag kommer fatta noll och inte alls kunna återberätta vad som sägs när jag kommer hem, vilket jag gladeligen informerade min värdmamma om. "äh, hon är ändå rätt frisk, så det gör inget"... har dessutom aldrig varit där, vilket stressar mig som tusan. nä idag var dömd till dålig dag redan innan jag vaknade, och mitt humör har anpassat sig därefter. skit också.


tisdag 15.5.2012

jag är död. min kropp har lagt av. hade lcc-möte idag, bootcamp/kickboxning. oh my f-word god! sjukt jobbigt. spenderade halva passet i tron om att jag skulle spy. men det var ändå kul. eller typ tillfredsställande på nån undermedveten nivå, att ta ut sina frustrationer så vansinnigt. vi fick ett au pair-erbjudande om medlemskap, så jag tror nästannästannästan att vi tänker börja på detta ett par gånger i veckan. men först ska vi utnyttja vår prova-på-vecka för att se om det verkligen passar, och om det hjälper beachkroppen åt rätt håll.

efteråt drog vi till cheesecake factory för att fira anni i förskott. himla mysigt och trevligt! bra avslut på en bra dag. nu är det nattinatti som gäller i detta hus!


niagara falls pics

helgen har på alla sätt varit fantastisk. vi hade helt sjukt kul i ontario, canada. åt gott, spenderade för mycket pengar, gick på systembolaget, gick på nattklubb, såg de mäktiga fallen, åkte båt och blev helt duschade i vattenångor, åkte pariserhjul med kanadensiska killar, drack lite för mycket alkohol, dansade arslena av oss, sov alldeles för lite och gjorde helt enkelt det bästa möjliga av helgen. helt awesome.


















ps. i love you

ligger i min säng. har precis kommit hem. trött och jäklig. slut som artist. redo att stupa. på min säng ligger ett stort kuvert. nyfikenheten tar över tröttheten. öppnar och läser. tårar som rinner. mina älskade, finaste, bästaste. tack tack tack! i love you.


mot canada!

sitter färdigpackad hemma hos rebecca nu och väntar på taxin som ska ta oss till riverside. bussen går kl 9, och förväntas ta cirkus 9-10 timmar... känns så himla kuuuul. men vad gör man inte liksom. nu lämnar vi USA för helgen, pyser till niagara fallen, dricker vin till maten, går ut och dansar och har det allmänt gött i canada! sjukt förväntansfull tjej! ha en fin helg i sverige mina fina. hörs på måndag :)


if you don't reach for the moon, you can't fall on the stars

lika chockad som förra gången det hände, men idag har jag vaknat glad, peppad och utvilad. igen. trots att det spöregnade imorse. jag tror jag håller på att bli sjuk, för detta låter verkligen inte som jag. jag var iallafall smart nog att låna min värdmammas regnjacka när vi gick ut för att vänta på bussen, och då kom jag ju liksom på att man blir ju inte blöt i en sån! fantastiskt. när jag kom hem gick jag in och bytte om, för jag skulle ut igen. i regnet, andas in den där fräscha känslan, och gå på en promenad. var ute i lite drygt en timme. jag och musiken, duschad av passerande bilar. men det gjorde liksom inget!

nu ska jag tugga i mig min havregrynsgröt innan jag ska ge packningen ett ärligt försök, och sedan ta dag i dagen. har ju cirka fem timmar kvar av den att göra vad jag vill på! :)


dagens inspiration


hard times helped me see



i'm a good girl with a good heart
had a tough time, got a rough start
but i've finally learned to let it go
now i'm right here, and i'm right now
and i'm hoping, knowing somehow
that my shadows days are over

my shadow days are over now


i am strong, i am invincible - i am woman

det blir rivstart en onsdag som denna. direkt efter drop off ska jag möta tjejerna på gymmet. just nu kan jag inte känna mig annat än otaggad, men jag hoppas att det vänder. har puerto rico som tidsmässigt mål för mina magrutor och ryggmuskler. åtta veckor precis. tiden är knapp, och jag tror inte jag hinner, men inställningen är väl allt? dags att kötta igång på riktigt så jag slipper vassen i år!


mot starbucks

slappisdag var förbestämt redan när jag vaknade och tittade ut imorse, så planen var att åka hem, äta frukost och sen slöa i sängen hela dagen. men jag hamnade hos josefine i hennes soffa. himla nice. och välbehövligt. eftermiddagen har jag mest känt mig fel och överflödig. tjejen har gnällt på allt, och grabben har försökt ge mig konstruktiv kritik, vilket i slutändan ändå blev gnäll. när vi kom hem från dagens skridskoträning var min värdpappa hemma, men jobbade på datorn. barnen ville inte alls vara med mig, men jag var ändå tvungen att vara mindre en fem meter ifrån för att serva dem deras önskningar. ungefär så kändes det.

nu är jag alldeles strax på väg ut genom dörren för att åka till starbucks och träffa andra svenskar. de träffas varje tisdag, kallas tisdagsgruppen och jag har känt till det länge, men har aldrig tagit tummen ur länge nog för att köra dit. men ikväll testar vi. så får vi se om det lever upp till förväntningarna!


pretty pretty please

jag behöver hjälp. jag vill göra ett collage av bilder på nära och kära. mitt problem? jag sparar alla mina bilder på servern när jag är hemma och har därför mest bara bilder som är tagna i USA. alltså inga bilder på mig och er där hemma. tillsammans. eller bara på något som jag delat med er. så nu skulle jag snällt och sött med huvudet på sned och mina allra bästa valpögon be er att mejla mig bilder på er, oss. oavsett om den är 18, 1, 7 eller 10 år gammal. glada bilder från innan jag flyttade hit (och efter med om ni har fina bilder, rebecca och josefine!) så jag kan få sätta upp glada minnen på min vägg. okej? välj ut en-två favoriter så jag får vakna upp och se er varje dag! det skulle betyda världen för mig. puss!
[email protected]


måndag 7.5.2012

jag är helt slut. jag sov snordåligt inatt. det är den veckan man ska gå och känna sig stor som ett hus och tyngre än en elefant, och jag behöver väl inte ens gnälla över att jag vaknade kl4 av kvinnokramp? nä. trött är jag iallafall, och redo för john blund. nedbäddad med värmekudde och pyjamas och spelar upp dagen i repris i knoppen. färgade fransar och bryn, tävlade mentalt med tjejen på löpbandet bredvid, tog en lång dusch, åt god lunch, skypade med mami, hängde hos j och hade helt okej snälla barn. helt okej dag må jag säga!

 


snip-it's party time

alltså, kalaset igår var urgulligt. rosa rockar, flipflops, hårband, cupcakes och fruktbål. tänk om man fått ha ett sånt kalas när man fyllde åtta alltså. hade varit rena drömmen! hade med mig kameran, men har inte orkat ladda över bilderna till datorn. knäppte typ två med telefonen, och såhär såg tjejerna ut


födelsedagskalas

alldeles strax ska vi iväg på barnkalas på frisörsalongen. manikyr, pedikyr och ansiktsbehandlingar väntar! coolaste kalaset ever såhär i förhand. hoppas förväntningarna möts.


dinner for two

sitter i soffan på lingley lane och har precis avnjutit en romantisk middag för två. lax, klyftpotatis och sparris, plus vitlöksbröd till förrätt. helt fantastiskt gott. planen var att äta gott och dricka vin, men vår vinpimlarkompanjon valde new york city före oss. förstår inte alls varför...? haha, skämt åsido, kvällen ledde ändå till att josefine behövde rycka in och jobba vilket fick oss att hoppa vinet tills vidare. vi får se när nästa tillfälle ges. nu blir det tvmys!


payback will be a bitch

idag vaknade jag av ett ljud jag inte kunde placera. det lät som om någon stod och hamrade någonstans väldigt långt bort, men slagen hade för långt mellanrum. sedan trillade polletten ner. bilen. kalkoner. helvete! nya, fina forden. dumma jävla kalkoner som attackerade sin egen spegelbild. vad gör man? jag hämtade nyckeln och satte igång larmet. lyckades skrämma dem ett par meter men de var ändå kvar. så eftersom jag inte kunde få bort kalkonerna ifrån bilen, klädde jag på mig och tog bilen från kalkonerna istället. frukost hos josefine blev bilens räddning. från och med nu ska jag ha ett laddat nerf gun vid fönstret varje dag. gummipilarna kommer avfyras vid minsta lilla kackel!


friday i'm in love

har precis börjat, men fredagar är som ni vet min slappdag. språkterapi och sen är dagen mer eller mindre slut! så himla skönt. idag var jag dessutom förbi på biblioteket och lånade the hunger games, så idag har jag till och med tidsfördriv! fantastiskt. ha en fin fredagkväll sverige!


walking on sunshine

jag har verkligen vaknat på helt rätt sida. jag har så sjukt med energi i kroppen så jag är helt chockad själv. morgonmonstret har vaknat glad! längtar efter hårdkörning på gymmet, men på samma gång är jag så vansinnigt sugen på svenskt lösgodis! nån som känner mig och har koll på innehållet i min godispåse, skicka hit sura godisar och godisar med colasmak, snälla? det är ju faktiskt fredag.

helgen väntas bli himla nice den med, det ska lagas mat och drickas lite vin, eventuellt åkas till ikea och gå på spakalas. och om en vecka är vi på väg till canada! det enda som kan vara det minsta negativt just nu är regnet. men efter regn kommer ju solsken, eller hur? wiiiii!


torsdag 3.5.2012

min kropp går i sleep mode. drog till rebeccas gym och både gymmade och simmade idag. sen hade vi både tredje, fjärde och femte världskriget över middagen igen. är så sjukt trött på detta fenomen. är svenska barn verkligen likadana? ber efter något, och får det för att sedan vägra äta? skriker och bråkar. alla personer i familjen äter olika maträtter, vilket innebär att jag lagar tre. en till mig, en till tjejen och en till killen. varje dag. detta gör mig så sjukt matt. å ena sidan är jag van.

nu är klockan strax nio och jag är alltså redo för sängen. blir så sjukt trött av att spendera tid i vatten. känns bra, behöver ta igen lite förlorad sömn. men först blir det sex and the city!

materiell lycka

att höra dunsen mot trappen och stegen när fedex-killen sedan går därifrån. att fundera lite, vänta tålmodigt (för man vill ju inte synas springandes mot dörren), tycka att det känns för tidigt, men ändå få upp hoppet. att sedan också inse att man hade rätt. skorna man beställde för nån vecka sen kom tidigare än vad mailet sa. att upptäcka att dom var lika fina som på hemsidan man hittade dem på och att dom passar perfekt på foten, DET mina kära är riktig materiell lycka! att man sen bara betalade typ 200 spänn känns ju också rätt gött!

(mamma och pappa, jag hör era suckar ända hit, men tills jag blir redo för en riktig bebis - om jag nu nånsin blir det efter detta år - så får skor fungera som substitut! mina små guldklimpar. punkt)


en tur på atlanten

när vi var i cape cod fick jag och elise ett spontanryck. jag hade sagt att jag ville leva som en sann cape cod-are och undvika det turistiga för att få se alla riktiga smultronställen. och detta gjorde vi alldeles utmärkt, ända tills vi kom fram i provincetown. vi gick förbi ett biljettbås för whale watching-turer och cirka två timmar senare var vi på väg ut på öppet hav. halvvägs tills sverige kändes det som. solen låg på och brände i ansiktet medan vi kikade på knölvalar, sälar och atlantiska delfiner. tyvärr dog min kamera innan vi hunnit lämna viken, och jag vågade inte ta upp min iphone förrän båten var still, så jag har ytterst få bilder. (och tyvärr slängde dom sig inte sådär rädda willy-likt som man ville att dom skulle...)












RSS 2.0