wii duell

ljudnivån när nästa äldsta och yngsta spelar wii mot varandra. det är krig här i källaren! haha. förloraren blir alltid skitsur. precis som jag minns det från när jag spelade nåt med min syster.


hurricane update

jag lever. vi väntar. precis som josefine uttryckte det, vi väntar men vet inte riktigt på vad. jag tror att jag väntar på att strömmen ska gå. den har gått två gånger, varit borta i typ två minuter och sen kommit tillbaka. min värdpappa, som var galen nog att ge sig ut med bilen idag, har berättat att träd har fallit och klippt strömledningar rakt av. vi är som sagt inte drabbade än, men vi bara väntar. han berättade även att vägen som leder härifrån till josefine är helt överfull med träd som fallit, stora rotvältor. där kommer man alltså inte fram. tvn börjar spraka nu så jag antar att antennen är i blåsväder, så att säga. skolorna är strömlösa, så barnen blir hemma imorgon med. och jag börjar när jag vaknar, skönt med sovmorgon igen! håll tummarna för att det finns ström när jag vaknar!


måndag 29.10.2012

blåsten är verkligen stark, har nog aldrig varit med om något liknande. strömmen har gått i delar av grannbyn, bland annat på gatan jag brukade bo på. men här är det ström, än så länge. får se hur lång tid det tar innan det faller nåt träd på nån ledning nånstans. jag kände inte riktigt för att uppleva nån orkan just nu. fy vad onödigt. om man kollar på live-sändningen från new jersey är det ju rätt lätt att jämföra och se att detta nog bara är en mjukstart.


hurricane sandy

har haft en mysig dag med josi. spenderade ett par timmar i mallet. så himla skönt att vara tillbaka. det sjuka är att det känns som att jag aldrig varit nån annanstans. det kändes så himla "som vanligt" att gå där med josefine, att jag knappt minns att jag någonsin varit utan henne. vi köpte kinamat tillslut och åkte hem hit för mys i soffan.

imorgon är skolorna stängda. hurricane sandy ska slå till inatt, men starkast ska den vara på tisdag-onsdag om jag fattat rätt. det är svårt att veta vad man ska förvänta sig. vi är beredd på strömavbrott i år igen. men förra året var det ingen orkan som drog in, så det blir nog värre skador i år. jag var lite skraj ett tag, sen lugnade mina värdföräldrar mig, men jag är fortfarande väldigt orolig. det jobbiga är att det är så ovant att orkaner ens händer för en liten norrlänning som mig själv, och det känns så himla ovisst. men som sagt, det ska mest bli "heavy rain and STRONG winds". blir vi strömlösa så kommer ju internet dö också, men jag uppdaterar så länge jag kan. så får vi se. skolorna är som sagt stängda, och jag börjar kl 11 imorgon. lite sovmorgon iallafall!


still ill

jag är fortfarande snorförkyld. dessa dagar som jag har jobbat har jag typ kollapsat i sängen efteråt. jag anstränger mig verkligen och leker med barnen, och vi har väldigt roligt, men jag önskar att jag orkade mer. önskar att jag hade energi till att fylla min fritid med skratt och träning och härliga händelser. har inte riktigt kommit dit än. är på bättringsvägen, men jag har ju aldrig tålamodet med mig, jag vill va frisk nu. helst nyss. istället blir det en lördag i sängen, framför tvn, innan jag jobbar kväll. hoppas ni mår bättre än jag! ♥


torsdag 25.10.2012

massachusetts är kyligare än jag minns det. flyttade ju visserligen härifrån i början på september, men det har redan blivit höst här. och jämfört med cali... burr! det första som hände var att förkylningen jag vaknade med på flyget förvärrades gånger tusen. nu sitter det ordentligt i bihålorna! har legat i sängen hela förmiddagen och tagit det lugnt, längtar efter en stor kopp te så jag ska nog rota lite i skåpen nu. jag lyckades ju lämna mitt te i palo alto, så om det finns någon liten vänlig själ därhemma som vill göra gott så kan denne någon trava in på kahl's på flanör och haffa lite "vårkänsla", och sedan skicka det hit. "höstglöd" skulle också fungera finfint med tanke på årstiden. egentligen duger vad som helt som luktar fruktigt och gott!


life is wonderful

har haft en jättebra första dag. kommer bra överens med mamman (pappan är i new york på affärsresa, men han verkar otroligt snäll han med) och jag lyckades leka utomhus med alla fyra barn i tre timmar, fyllda med skratt så jag tror att jag kanske fick godkänt. dom är jättegulliga och snälla, och jag tycker redan väldigt mycket om dom! hoppas att det fortsätter såhär, tredje gången gillt, eller hur?

har även hunnit med att träffa min fina fina josefine!!! kändes precis som vanligt. jag trodde att det skulle kännas typ spännande att komma tillbaka till hennes hus, men det kändes som att jag typ bara varit på semester och kom tillbaka. i vanlig ordning rotade jag i hennes kylskåp och skafferier det första jag gjorde! alltså precis som vanligt. åh vad jag ska krama på henne nu, och njuta av varenda dag hon är kvar här. wiiie, livet är underbart ibland alltså.


välkommen till min enkla boning...

här bor jag nu. en enkel liten stuga för en familj, right? huset är fint, ljust och fräscht. och stort framförallt. jisses!


mitt nya lilla krypin

är framme i mitt nya hus i sudbury. det är enormt, och väldigt vackert! föräldrarna är underbara människor såhär vid första mötet, äldsta pojken var jättegullig men väldigt blyg (och typ lika lång som jag fast han bara är elva år!). imorgon får jag träffa de tre andra barnen för första gången, hoppas att det går lika bra. nu ska jag försöka packa upp och komma igång, tänkte bara lite snabbt visa er mitt nya lilla rum! godnatt boston.


boston, here i come!

sitter i charlotte, north carolina, och väntar på ett nytt flygplan som ska ta mig till boston. boston, mitt fina boston. ny familj i nytt hus och nya äventyr, men ändå så mycket "hemma" över det hela. och min fina vän. håll i hatten jossi, snart ses vi!!! imorgon är det äntligen dags <3


tack

jag kände rätt tidigt att jag inte hörde hemma här i detta hus. att mitt jobb inte passade min personlighet och att jag inte var lycklig. det tog mig ett tag att förstå varför, och att acceptera detta. men när jag väl bestämt mig för att jag skulle flytta så blev jag lat. jag orkade inte riktigt träffa kompisar, och ville inte riktigt knyta nya band för att sen behöva flytta ifrån dem. så jag lät bli.

sen träffar man nån som man bara klickar så himla bra med. som man kan skratta och ha kul med, och samtidigt vara sig själv med. när jag insåg att hon också skulle åka snart så släppte det här med att inte komma för nära, för även om jag hade stannat så är det ju ändå dags för henne att åka hem snart. nu jag har känt helena i typ 10 dagar. detta känns helt sjukt, för vi har hunnit med otroligt mycket på den korta tiden! nu vill jag bara säga tack du underbara människa, för att du lyste upp dessa tio dagar som solen själv. det var otroligt värdefullt! allt blev så mycket roligare när jag hade saker att se fram emot. så tack tack tack! tack för att jag fick lära känna dig. många tummar upp för dig! njut av sista veckorna här, och av resemånaden. vi ses i stockholm nästa sommar!


plötsligt blev det mer verkligt

flygbiljetten är bokad, och imorgon lämnar jag cali för att återigen bosätta mig i massachusetts. jag trodde inte riktigt att detta skulle funka, att cultural care skulle lyckas med att boka flygbiljetten idag, när jag ska flyga imorgon, så jag har inte riktigt hunnit med att ställa in mig på att jag faktiskt ska åka så snart. men nu måste jag ju börja packa igen alltså. detta ständiga packande...


the painted ladies, san francisco

spenderade dagen i san francisco med helena. åkte in för att se the painted ladies, husen vid alamo square som är målade i olika färger. hann med lite shopping också. nu sitter vi hos helena och myser. bra dag det här!


saturday night

hillsdale köpis med idag. dagen gick fort och sen var jag helt plötsligt tvungen att åka hem för att jobba. tungt sånt där. vi hann iallafall med att se det vi ville. dagens skörd blev en vit fin blus från forever21 (om jag säger att det var rea pappa, hjälper det då? den kostade ju bara typ 65 kronor!). på vägen hem bestämde vi oss för att svänga in på en nagelsalong och få manikyr. sagt och gjort! 15 dollar fattigare, men händerna blev ju så mycket finare!


you think i'm just too serious, i think you're full of shit

lördagmorgon, och i vanlig ordning går det inte att sova länge än till 8.30, max! har hunnit skypa med papput lite grann, fått vädra gnällventilerna lite. sitter nu och försöker ta itu med all packning eftersom familjen jag bor med vill sparka ut mig redan på tisdag. jag är så trött på att vara här så jag blir mer än gärna utsparkad. ju förr desto bättre. det betyder mer tid med nya familjen och en vecka extra att lära känna dom på.

igårkväll köpte jag och helena en massiv pizza för 5 dollar och kröp upp i soffan hemma hos henne för att kika på film. new moon gick på tv, men vår fokus låg på annat och vi snackade skit mest hela kvällen! så bra kväll. idag ska jag på utflykt till hillsdale shopping center, är det någon som vill gissa vem jag ska dit med? ... jajemen, helena såklart! fantastiskt. hoppas på en till bra dag här i värmen, men det verkar liksom va svårt att få till nåt annat än en bra dag i hennes sällskap! laters.

friday

parent-teacher conferences i privatskolan och david är ledig. jag jobbar heldag, även om det inte är särskilt ansträngade så är det ju ändå trist. vi kan inte göra något kul, för han har fått så mycket läxor att han knappt har tid med hälften. stackarn kommer att få plugga hela helgen, precis som vanligt. slutar iallafall i skaplig tid ikväll och har planer med helena. känns bra att inleda min förmodligen sista helg i cali på ett bra sätt. sluta på topp liksom. just nu letar cultural care flyg tillbaka till boston på tisdag. ♥ boston.

today's

hann med en hel del idag. mark zuckerbergs hus (och bli bortskrämda av läskigaste civil-vakten ever), steve jobs hus (utan vakter), glass på cold stone, apple HQ, facebook HQ och sedan avslutningsvis sen lunch på ikea. himla bra dag!

gillar förresten det faktum att vägen som leder runt inne på facebooks område heter "hacker way".


a new host family!

sekunden efter att jag tryckte på publicera-knappen igår kväll för att lägga upp mitt senaste inlägg så ringde telefonen. alltså verkligen PRECIS efter jag publicerat inlägget. det var min nya värdfamiljs program director som ville bekräfta att jag bestämt mig för att åka och jobba för den familjen. yep, nu letas flygbiljetter tillbaka till boston. mitt älskade boston! jag längtar otroligt mycket, senast sista oktober är jag tillbaka i mitt andra "hem". för när man bott i boston ett helt år så lovar jag att det känns nästan lika hemma som gävle. så nu är det bara att vänta!

börjar alltså dagen på gott humör. strax kommer helena och vi ska åka förbi bland annat mark zuckerbergs hus, facebook headquarters, huset där steve jobs bodde, apples hq osv. turista lite här i palo alto helt enkelt! hoppas ni får en lika bra dag som jag tänker få!


snabba puckar

jag jobbar ikväll. inget ovanligt mot andra kvällar. men ute i vardagsrummet sitter min värdmamma och mina värdpojkar med en au pair i jakt på familj och har en liten "intervju". jag sitter och trycker på mitt rum. får inte vara med. vill inte riktigt heller vara med. hjälper gärna till om dom vill men eftersom dom uttryckligen inte vill det så kan jag inte hjälpa att fundera över varför jag jobbar? hade jag inte jobbat hade jag ju kunnat lämna huset så dom fick vara ifred. nu kan jag inte det. för jag jobbar. trots att pojkarna är upptagna med annat. suckar inombords. glad för att jag snart slipper detta. har en familj på kroken, vill bara att någon från cultural care ringer och bekräftar detta så jag inte tar ut lyckan i förskott. förhoppningsvis får jag jubla snart. och det tillsammans med min fina!

san francisco pics


400 days in the usa

idag har jag bott i detta land i 400 dagar. klart man ska fira va? jag åkte till kara's cupcakes och köpte varsin cupcake till mig och Josefine som vi nu sitter och mumsar på! himla mysig tisdag med fint sällskap det här hörni!


rematch goes official

ikväll hände det. ikväll blev det äntligen officiellt. det som legat och gnagt i maggropen togs tag i, och papperna är påskrivna. jag ska flytta. vart är inte riktigt bestämt än, men jag har haft lite kontakt med en familj via min gamla childcare coordinator, så det kan tänkas att det blir boston igen. håller er uppdaterade om detta isåfall.
 
anledningarna till mitt beslut att rematcha är några stycken, men i det stora hela så trivs jag inte med mitt jobb och rollen jag får när jag "tar hand om" så stora barn (de är 12 och 14). jag upplever inte att jag alls behövs i detta hus och jag får inte plats med min barnsliga och kreativa sida som vill åka till lekparken, bygga pussel, rita, läsa högt, kanske lära någon cykla och få ha roligt. i detta hus gör jag liksom ingenting, jag sitter ner på rumpan och tittar på när killarna läser läxor, flera timmar i sträck. att jag dessutom varje kväll jobbar till 21.30 känns också väldigt trist. detta är en jättetrevlig familj, som fullt ut stöttar mig i detta beslut, men det är inte rätt för mig. jag är inte lycklig här. eftersom jag blundade för dessa känslor förra året och inte respekterade mig själv tillräckligt för att lyssna, så känner jag att jag är skyldig mig själv att följa hjärtat. jag är värd att må bra!
 
den 30e oktober kommer jag att flytta ut från channing avenue. vart jag hamnar återstår att se. har jag inte hittat en familj när denna dag infaller så skickas jag hem till svealand. men det blir bra. det löser sig på något sätt. om det är menat att jag ska stanna här, då löser det sig! fram tills dess behöver jag bara lite extra kärlek och några extra tankar och hållda tummar ♥

dagens +/-

- bli väckt av att svenska mobilen ringer, hemma från min gata i stan, och jag var tvungen att fundera på vem som dött (den används aldrig för att bara prata, det är för dyrt)
+ det var bara wp som var ensam hemma för första gången och ville prata
- mitt värdbarns vän bestämde sig för att göra entré i mitt rum imorse, utan att knacka, och där satt jag - nyvaken och halvnäck.
+ stanford shopping center med sara och hanna, mucho mys.
- jobba mellan 4 och 6.
- nä just det, fick ju jobba över också för att hämta farmor till middagen (wtf liksom?)
+++ middag på chili's med helena
+ veckans planer som smiddes med helena
+ insåg rätt nyss att jag har sovmorgon imorgon. sweet.
 
har återigen haft en kanondag här i fina cali. så himlahimla skönt. livet blir så mycket lättare när man har saker att sysselsätta sig med! himla fin helg, med fina prickar och massor med skratt.

san francisco in my heart

åh jag har haft en så sjukt bra dag! det hela drog igång i morse när en tjej från grannbyn, helena heter hon, kom och hämtade mig. hennes monsterbil styrde mot san francisco. så himla kul har vi haft, träffat så himla mycket folk, och hängde helt random med en tysk backpacker hela dagen. han var så go' att man typ ville nypa honom i kinderna! vi såg sjölejon, golden gate, union square och lombard st bland annat. middag med ett helt gäng brudar & tysken. såååå härlig dag, och jag är himla glad att detta hände! det var precis vad jag behövde. nu är det läggdags, kanske bjussar på lite fler bilder imorgon om ni har tur!


google headquarter

körde igenom Google headquarters idag på väg hem. vi hade tyvärr inte tid att stanna och titta, men det blev ett fåtal risiga bilder genom bildrutan, bara för att bevisa att jag va där liksom! sista bilden (hoppas de dök upp i samma ordning som jag la upp dom i nu) föreställer googles knappnål som man kan släppa i google maps. ni hittr nålen om ni tittar framför den röda bilen.


mini bailey button, ugg australia

förra året köpte jag ett par fake-uggs från american eagle outfitters, som jag i princip bodde i i vintras. sömmarna börjar braka, och nu mer bor dom hemma i sverige. idag slog jag dock till på ett par riktiga! bara för att fira mitt bra humör liksom. äkta, fina och så fantastiskt gosiga! jag är helt frälst redan. dessa kommer jag hålla hårt vid och vårda med ofantligt mycket kärlek. mina köpte jag på nordstrom.

 


philz coffee + starbucks

jag har haft en superbra kväll! hade ett lcc-möte för alla nya au pairer ikväll på philz coffee. det skulle bara vara i en timme men jag och tre tyska tjejer hade så himla svårt att sluta prata så vi åkte vidare till starbucks och satt där nån timme till. vi klickade otroligt bra och bestämde oss för att ses nästa vecka för frukost hos en av tjejerna. kändes väldigt kul! ser fram emot det. vill göra det absolut bästa jag kan med tiden jag har här, så jag kan minnas palo alto med värme och glädje! nu är det passerat läggdags för länge sen, så vi hörs väl imorgon för mig, och senare ikväll för er. puss på er fina!


torsdag 11.10.12

dagarna rullar på här borta. idag är faktiskt första dagen sedan jag kom till cali som det regnar. så istället för att stå och titta på davids skridskolektion tog jag en promenad till starbucks, där jag nu sitter och myser med ghirardellis chocolate chips och en kopp te. provade för första gången att byta ut mitt vanilj te mot ett med passionsfrukt (hör och häpna liksom!). funderar på varför jag aldrig provat tidigare...


lördagsplaner

jag är så sjukt glad i denna skrivande stund. från att ha känt att även denna veckas lediga dag, mot min vilja, kommer att spenderas ensamt, har jag faktiskt gjort icke-ensamma planer! i en vardag där man inte riktigt är bekväm är det så himla viktigt att ha något att se fram emot. om det ens är så fjuttigt som att jag ska få spendera hela lördagen i san francisco med en trevlig prick från grannbyn. yes, detta gjorde min kväll. jag längtar tills lördag!

hillsdale shopping center

har haft en mycket bättre dag idag än igår. kände inte alls för att vara ensam och sitta på stjärten i mitt rum, utan drog med mig hanna till ett shoppingcenter ungefär en halvtimme härifrån. vi hade kanske lite kort om tid, jag hade gärna gått runt där längre, men nu vet vi iallafall att det finns där och är värt att besöka! mucho bra dag idag. hoppas att det håller i sig.
 

just a little while longer

det är en frustrerad tjej som sitter på channing ave idag. frustrerad för att jag äntligen gett mig fasen på att ta tag i mina problem, för att sedan enbart få en knäpp på nosen. frustrerad på hur någon annan kan känna sig så pass allsmäktig så att denne har rätt att berätta för mig hur jag borde känna och inte. frustrerad för att denne någon ska föreställa min hjälpande hand. frustrerad för att jag ens har låtit det krypa in i huvudet på mig och framför allt frustrerad för att jag lät detta förstöra min dag.
 
frustrerad för nervositeten i maggropen, och det jobbiga som väntar, efter att äntligen skickat iväg ett mail med "we need to talk..."

back in palo alto

och så kom jag ju fram till cali till slut, utan större problem. planet blev stående på heathrow, efter att alla hade boardat. jag märkte dock ingenting förrän jag vaknade efter två timmar och vi fortfarande stod stilla. men vi kom iväg, utan fungerande tv-apparater, och min efterlängtade "vanliga" flygplansmat hade tagit slut så jag fick nöja mig med en vegetarisk gegga på aubergine, vilket var sådär gott... jag somnade om och sov minst 65% av restiden och när jag kom fram på SFIA så väntade en taxi på "Ms Linden". väl här möttes jag av ett tomt och mörkt hus, vilket var otroligt skönt!

välkomnades tillbaka till USA av min finis över skype, trots att klockan var jättesent i boston! sedan blev det väl läggdags här också och jag somnade nog strax efter midnatt. vaknade upp med jordens dunderförkylning, så dagens enda plan är en promenad till cvs där jag ska köpa halstabletter!


up, up and away

sitter här på arlanda ännu en gång. otroligt trött på flygplan, och fantastiskt irriterad på fenomenet tidsskillnad. men nu sitter jag här och väntar på mitt plan till london. har haft en jättebra vecka hemma och jag vill ännu en gång inte riktigt lämna detta. men man får vara glad för det lilla, jag har kramat de allra flesta jag ville krama på och jag har gått på bröllopet jag kom hem för att gå på.

det var ett fint bröllop. när brudparet tågade in var de så vackra att både jag och monica fick tårar i ögonen. och lilla wilmer såg ut som en body guard size mini i sin kostym och solbrillor. det var väldigt fint, och det var helt klart värt flygbiljetten hem.

men som sagt, nu sitter jag här på arlanda igen, med blandade känslor. jag vet att det alltid känns bättre sen, men just när jag ska iväg är det jobbigt. som tur är har jag inte så mycket tid kvar att fundera på. ska köpa lite vatten nu och sen leta upp min gate. tack till alla som gjort denna vecka helt fantastisk! varenda kotte som bjudit på ett leende har värmt en frusen stackars krake i oktoberkylan. ni är guld värda!


thank god it's friday

jag är egentligen alldeles för trött för detta, men jag ville bara tacka min pingla för besöket! idag var ännu en fantastisk dag och jag känner att det lär bli riktigt jobbigt att lämna detta. hann med en kort telefonkonferens med rebecca också, något som verkligen inte händer varje dag! åh det var härligt! nu är det läggdags, och imorgon väntar veckans höjdpunkt och anledningen till att jag är hemma över huvudtaget! jag är så förväntansfull!


fredag 5.10.2012

igårkväll var fantastiskt rolig. jag mamma och malin. bara vi tre. allt som behövdes för en riktigt lyckad tjejkväll. åkte som sagt till gävles lilla skybar, vilket var riktigt mysigt, med himla snygga bartenders. en mysig kväll med den godaste strawberry daiquirin jag någonsin druckit. möms.

uppe med tuppen idag såklart, att säga jetlag känns konstigt eftersom jag inte alls sover efter california-tid, men tidsomställningen gör mig helt utpumpad på kvällen och jag vaknar tidigt på morgonen av mig själv. har städat och tvättat nu på morgonen, och nu står promenad på schemat. senare idag ska jag möta upp min fina johanna! laters! (vet inte varför jag tänkte att jag kunde hålla christian grey-klass på min hejdå-fras men det dök upp där i huvudet, och jag måste säga att jag gillar hans standardfras. laters baby!)


fullriggaren skybar

provar på skybar för första gången. det finns alltid nåt att fira. idag fyller körkortet två år och mamma står för drinkarna!


brighter than the sun

har haft en superbra dag hemma i sverige! tog en lång och härligt promenad imorse, innan jag slappade lite och lagade god mat. hängde i storasysters lägenhet med henne och lillebror och nu har jag precis kommit hem efter en kväll hos daniel, till en doft av nybakade kanelbullar! som sagt, mycket bra dag i svealand. imorgon väntar en dag fullspäckad av härliga människor, och jag riktigt längtar!


hotell ängsullsvägen

åh att komma hem till mitt hus, min familj, min säng och mina föräldrars välfyllda kylskåp! att välja frukost imorse blev otroligt svårt när det fanns så mycket gott att välja på helt plötsligt och det blev en lyxfrukost à la liteavvarje. yoghurt, havrefras, müsli, knäckebröd med massa pålägg och en halv grape. rena rama hotellbuffén!


tisdag 2.10.2012

chili con carne. bubbligt rosévin i en välkomstskål. massor med kramar, skratt och känslor av att vara hemma, på riktigt. tårta till efterrätt. brynässeger. fantastisk start på veckan. trött så det sjunger om det nu, därför säger jag godnatt!


älskade älskade lillebror

papput och wp hämtade mig på arlanda. i bilen har Wille med sig ett kuvert där det står "till matilda". inuti ligger brevet nedan. gofis, hur kan man tacka nej till det erbjudandet liksom?


close enough for you to taste

tiden sniglar fram. tog ett tidigt tåg från palo alto, bara för att vara säker på att inte missa min flight. tåget gick galant, tunnelbanan gick lite sämre, men träffade en kille som hette craig, och han hjälpte mig att fixa biljett i automaten och stannade med mig så att jag kom på rätt tåg osv. otroligt snäll kille!

men jag har alltså suttit här i över tre timmar, och nu har jag tröttnat. planet ska boardas vilken minut som helst men jag känner mig som ett barn. vill skrika och grina och skrika lite mer. jag orkar bara inte vänta längre. tror dock inte att det skulle vara så uppskattat om jag slängde mig ner på golvet och gjorde en massa ljud ifrån mig. så jag sitter här på rumpan och håller ljuden inom mig. så snart jag hittat min plats tänker jag stoppa i hörlurarna i öronen och somna. snart hemma. snart snart snart.


finally

resväskan är packad, taxin är beställd och jag är alldeles färdig att åka (två timmar före avfärd, vad hände där liksom?). om ett dygn sitter jag i bilen hem från arlanda med pappa och lillebror, kanske storasyster om jag har tur. som jag har längtat!


same old, same old

att jag alltid ska ha samma problem. och att jag aldrig lär mig!!! väskan är ju såklart för tung. igen... åh, mitt inre lyfter ett ögonbryn och tittar snett på mig med ett uttryck som "ja och vad fan hade du förväntat dig?". inte vet jag, men jag trodde att jag skulle ha utrymme för allt som ska hem utan att ta med ett handbagage. men det verkar riktigt, riktigt knivigt. får nog ta med lilla rullväskan ändå. skitskitskit liksom.


RSS 2.0