strawberry cake pops

påbörjade ett långdraget projekt igår kväll. och som vanligt när det bakas i detta hus slutade det hela med att jag stod där ensam och knåpade. så jag slutade halvvägs så att jag kunde få gå och lägga mig, med tanken att jag kunde fortsätta idag. så kom mina små hem och b började genast (och frivilligt rota i kylen för att fortsätta). så här har det skapats jordgubbar på pinne idag, mums!


back in business

så började vardagen igen, trots att det är helg. jobb. har haft en lätt dag dock, mest bara skjutsa (och shoppa på arbetstid) sedan senast har jag hunnit med att gå på min första high school musikal (sound of music), hängt med kristy, gjort hemmagjord tzatziki för första gången hos min norrlänning och skypa med min fina emma för första gången på cirka femhundra år. rätt schysst vecka om jag får säga det själv! nu ska jag sussa, jobb imorgonbitti igen. natti!


bowling with hostkid

tog med judson till bowlinghallen imorse. vi hade grymt kul! nannypower vann båda omgångarna bowling, medan jud vann airhockey matcherna. grymma unge!


take me down like i'm a domino

säsongens första (och förhoppningsvis sista) vurpa inträffade idag när jag var på väg ner för uppfarten för att gå min powerwalk. en isfläck och ett flygande dansnummer senare landade jag på högra rumpan och högra handen. rumpan tog en del stryk men den är ju åtminstone vadderad. typ tio minuter efter fallet så var tummen blå och svullen och den var så löjligt öm att jag var tvungen att fälla några tårar. stukning säger min mamma, hon som kan allt! jag har försökt sova i en timme, men varje gång jag är på vippen att äntra drömmarnas land lyckas jag röra på min onda tumme och med en svordom så är jag vaken igen. fasen också!


something in the way you move

tog i så att hela kroppen skakade efter dagens boot camp. brendan lyckas alltid pusha mig så att mitt jävlar anamma vaknar till liv. sedan att jag tränar med ett gäng pantertanter väcker tävlingsmänniskan i mig. kommer aldrig vinna, men jag ska banne mig inte va den första som ger upp heller!

så min slutpumpade kropp behövde påfyllning, och jag bestämde mig för att soppa! jag önskar att jag alltid hade motivation som nu, mat är sååå gott när man anstränger sig lite mer än till mikromat!


den här tjejen kan hon!

känns som att jag gnällt lite på hur mycket tid jag spenderar ensam i detta hus, men det är inte bara negativt! skulle aldrig få för mig att laga finmat till mig själv när dem är hemma! men eftersom jag nyligen lovat mig själv att ta lite bättre hand om min kropp så bestämde jag mig för att smälla till på en färgglad och härlig middag. vitlökssmord kolja med rostade grönsaker. yummi yummi in my tummy! känner att det var värt en hel del vuxenpoints. och åh så gott!


if you dare, come a little closer

rastlösheten av för mycket ensamtid. fick en dryg timme med kristy, men nu jobbar hon ju igen. imorgon kommer min värdmamma hem igen, kommer klänga på henne som ett plåster! tills vidare blir det tv. i ett strängt försök att låta bli att åka till mallet! nu; e news med carrie och mr big, tröttnar aldrig!


scarlet letter

svettigaste passet på väldigt länge. vi var bara fyra som tränade, så bob passade på att köra extra hårt. tydligen gick det ju bra, fick ett A for effort.


it's never too late to shoot for the stars, regardless of who you are


sunday funday

är ensam igen för första gången sedan 30 timmar tillbaka. känns skönt men tomt. har haft tjejkväll och sleepover med tjejerna. idag? fika med j och k på panache och sedan middag med k på tgi's. nu? säng!


den gångna veckan i bilder


monday 11/2/13

eftersom vi inte har sett så här mycket snö på hela vintern drog vi på täckbyxorna, snökängorna och resterande snömundering och gick ut. snöbollskrig, pulkaåkande och snögubbebygge (stanley the snowman) och vips så var det middagstid. efter det satt vi hela familjen tillsammans och hjälptes åt med barnens valentine's cards. fantastisk kväll!


boston celtics vs denver nuggets

grym kväll som inte alls blev enligt planerna. men hur kan man hålla sina planer när ens värdmamma smsar och frågar om man vill gå på basketmatch? helt galen stämning i td garden och celtics vann tillslut efter tre förlängningsperioder med 118-114. tack till evelina som ville hänga på, och tack till mina fantastiska värdföräldrar som gav mig sina biljetter! underbart.


vi ses i nangiyala

tidigt imorse sa min gammelmormor godnatt. i år skulle hon fyllt 94 år. någonstans inombords var vi nog beredda allihop, men det känns ju såklart ändå väldigt tråkigt. jag har letat fram det enda riktiga stearinljus jag kunde hitta och haft en tyst minut. sov gott gammelmormor maj-lis. vi ses i nangiyala ♥
 

the young and restless

jag lever fortfarande. hänger fortfarande i soffan. fortfarande ensam. är så sjukt rastlös. i normala fall hade jag älskat en dag som denna. tyst, lugnt och massa chill. men inte när det är påtvingat. det kryper i benen och ingen film som går är bra nog. sitter bara och väntar på att strömmen ska gå. vet inte riktigt vad jag ska hitta på om den skulle gå. gå och lägga mig kanske. tills vidare fortsätter jag min tvkväll. med mina elektriska ljus.


i väntan på stormen

hänger i soffan. forever alone. typ så ja. familjen drog till skidhuset utan mig. så här sitter jag och väntar på att strömmen ska gå. värsta snöstormen på flera år är på väg och det råder körförbud i hela massachusetts. har bunkrat upp med konservmat och frukt, har ett förråd batterier, ett gäng ficklampor och eldrivna ljus. förhoppningsvis klarar jag mig utan problem! fruktsallad i soffan framför rock of ages känns helt okej iallafall!


thursday night

hade middagsplaner med tjejerna ikväll, men det hela slutade med jobb till 22.30. rätt irriterande med sista minuten-ändringar, men i detta jobb är det väldigt mycket ge och ta. fick hela helgen ledigt i utbyte. och vi hade en härlig kväll. det väntas komma en snöstorm hit imorgon, den värsta på flera år, så skolorna håller stängt. min värdfamilj funderar på att dra upp till skidhuset i new hampshire. där väntas snö, men ingen storm. vi får se! det blir sovmorgon imorgon iallafall, yay!


it's your birthday!

det är minsann fortfarande din födelsedag här, så du får ännu en uppdatering tillägnad dig! grattis min älskade, älskade vän på 21årsdagen. finns inte ord för hur mycket jag önskade att jag fick ge dig en stor fet kram. saknar dig brutalt mycket vännen! men vi ses väl snart va? hjärta


måndag 4/2/13

resan till quebec var galen. skitkallt, fantastiskt vackert och enbart fransktalande befolkning. sjukt svårt vissa gånger. två galna utekvällar hann vi med, och jag börjar nog bli gammal alltså. det var sååå kul, men usch vad det var jobbigt att hålla igång. men som sagt hade riktigt, riktigt kul med tjejerna och det var helt klart en lyckad resa!


mot quebec, canada!

första februari är här (hur sjukt är inte det? vart har januari tagit vägen?), och för mig innebär detta starten på mina sista 3 skolcredits. vilken minut som helst kommer martina i bamsebilen och hämtar upp mig för att sedan ta oss till riverside där bussen mot quebec väntar. har packat lätt á la miss antonino - långkalsonger, overallen och jäger! hörs på måndag!


RSS 2.0