cape cod pics

första upplagan av bilder från the cape. flyga drake, bada fötter, peta på stingrockor, skriva i sanden och titta på solnedgången. efter detta blev det sangria och allsång till mamma mia innan vi somnade som små barnrumpor!















sugar, i'm back!

jag har haft en så sjukt bra helg så ni förstår inte! cape cod levde upp till alla mina förväntningar. enda lilla minuset var att vi ej fick igång värmen i stugan, men med en sprakande eldstad, fyra filtar, tre långärmade tröjor och pocahontas på tvn somnade vi ändå. imorse vaknade vi klockan sex, och jag har preciiiiiis kommit hem. vi stod still i trafiken en hel timme på väg hem och jag är så trött att jag inte orkar starta datorn. planen var att göra det nu men det sprack när jag insåg att jag skulle bli två hela timmar senare än planerat. bilder och fler stories kommer imorgon, förmodligen på kvällstid i sverige. aj pråmis. over and out.


cape cod

jag springer runt här hemma som en galning och försöker se till så att jag har allt jag behöver inför denna helg. varma kläder, tofflor, extra tröjor och på samma gång bikinin. jag säger hela tiden att tiden här går så fort, och att jag ska se till att ta till vara på den. fram tills nu har jag inte gjort det. fram tills nu har jag suttit på stjärten och väntat på att saker ska ta tag i mig och dra mig med. förra veckan insåg jag att jag alltså inte alls gjort det mesta av mina helger. så jag ringde min fina vän elise och sa mer eller mindre "hey, we're going to the cape next weekend, just so you know". så idag bär det av mot brockton för att hämta elise, sen sticker vi ner till södra MA, och halvön som sticker upp i ett "u" rätt ut i atlanten. cape cod. jag är så excited! har velat åka dit så länge. nu behöver jag bara packa. för vi ska få det kallt. nästan som sverigeväder - hualigen!


google pics


jonny, by jessica simpson

dessa godbitar flyttade hem till mig igår. hur bekväma som helst, och alla butiksbiträden "just loooooved them". ville förmodligen mest bara sälja, men jag älskar dem också. kostade mig cirkus 300 kronor.


workin' friday

denna fredag blev sista minuten-jobb. just nu har jag tre ungar springandes här hemma. när jag fick veta detta (två timmar i förväg typ), kände jag mig fruktansvärt irriterad och bara allmänt motvillig. jag vet att jag är här för att hjälpa till och finnas när det behövs, men lite framförhållning och planering hade ju känts bra. nu känns det helt okej. de lämnade mig med thaimat och 20% extra lön för denna vecka! rätt nice? yep, här klagar man inte längre. nu ska jag ut i tv-rummet och kicka ass på wii sports. later!

boston

har hängt i boston idag. helt lovely! om det inte vore för att det blåste så sjukt mycket hade det vart en helt perfekt dag. nu har jag precis kommit hem, och ska alldeles strax hämta ungar. fredag betyder speech och sen slutar jag! wiho.


forever sexy, victoria's secret

årets andra tillskott i bikinisamlingen är zebrarandig och sjukt snygg! några grader varmare, en stråhatt och ett soligt puerto rico - ja tack gärna! helst nyss.


torsdag 26.4.2012

det är helt sinnessjukt vad trött jag är. har ingen livslåga alls i kroppen. att släppa av ungarna och sen åka hem och sova resten av förmiddagen låter ju som det mest lockande i hela universum just nu. men, så kul skulle vi inte ha det... jag ska till gymmet och möta upp rebecca för både träning på torra land och simning (åh vad jag ångrar mig nu!!!!). vet att jag alltid njuter av det sen, men just nu känns det himla tungt. var är motivationen?


bye bye moppe

idag har min papi tjänat pengar åt mig! tacksam tjej fick ett sms om att mopeden äntligen låg uppe på blocket imorse. nån timme senare fick jag ett sms om att den var såld. haha, jag trodde det va ett skämt ja men icke sa nicke! mitt sparkonto sväljer väldigt tacksamt det lilla tillskottet. och pappas lilla favorit blinkar tacksamt med ögonfransarna! wiho!


mycket vill ha mera

mattis har tråkigt = mattis letar resor. just nu letar jag febrilt efter flyg till/från och hotell i både chicago och west palm beach. har typ bestämt att jag ska dit. tiden finns, och pengarna ska räcka om jag bara bestämmer mig för det. vet att jag har många resor planerade redan, men mycket vill ha mera! senast igår bokades som sagt slutresan. men jag får liksom ändå inte nog. två veckor kvar till kanada och niagara fallen, men det känns så sjukt långt bort även när tiden går så jäkla fort. vill hinna se och uppleva så mycket som möjligt här, så jag vill verkligen ta alla chanser jag kan få. hade länge ställt in mig på hawaii, men det har lagts på is tills vidare, och jag vill så gärna ersätta det med både chicago och florida. men vi får se. måste snacka med min värdfamilj om båda, för det kan finnas sätt att komma undan billigare till båda destinationer. jag vill jag vill jag vill!


dagens fynd

ny t-shirt från tommy hilfiger. himla billig peng, som hittat. vi trivs redan väldigt bra ihop!


my kick-ass travelmonth!

lycklig tjej! resan har bokats. jag ska få se san fransisco, los angeles, las vegas, pheonix, grand canyon, yosemite, san diego och massa annat. fattar ni lyckan!? motivationshöjare till tusen! september, hurry up already!


international naval ball - marine base, annapolis

okej, here you go! pics från marinbalen i annapolis förra lördagen. återigen, jag hade sjukt kul och det är verkligen en kväll jag kommer att minnas. jag önskar bara att jag hade tagit liiite fler kort. himla härlig upplevelse med ett härligt gäng tjejer!


cecilia, nicole och anni


josefine, elina, anni, nicole och madde


jag, random snubbe med vita hatten, anni, madde och elina


dansgolv


anni och random


norris, jag, random, random och nicole


jag och zach


nicole och cecilia


anni, madde och elina


randoms


madde och josefine


jag och norris

image description
jag, josefine och anni


thank you for the pain, it only made me raise my game

för första gången på amerikansk mark sov jag till kl 12 idag. detta har aldrig hänt och jag var i chock i flera timmar när jag insåg att klockan gick rätt. sedan dess har jag dock inte gjort många knop. regnet har vräkt ner hela dagen och har givit mig en anledning att bara slappa hela dagen, med undantag för en och en halv timme på gymmet. och jag antar att detta är anledningen till att jag är så sjukt trött fortfarande. att jag aldrig riktigt kom igång. nu cravar jag liberty pizza och surt lösgodis. har inget av det till hands. vilket förmodligen är lika bra. ska försöka komma i säng tidigt kväll så jag vaknar upp pigg och redo för en ny träningsvecka imorgon!


lillebror

saknar min lilla brynäshuligan lite extra idag. min lilla solstråle. när jag kommer hem ska jag överösa dig med så många pussar jag missat under året! be prepared.


forth graduation in less than a year!

fjärde "studenten" på mindre än ett år. vad säger ni om det vaaa!? mvh nöjd brud.


last day of school

just nu när ni läser detta sitter jag i skolan och längtar ut. men det är sista lektionen av tre, och sista diplomet för denna vistelse i usa. mitt andra här på massbay community college. när denna dag är slut har jag fyllt studiekraven för mitt au pair-visum och jag är good to go. när denna dag är slut är jag färdigpinad för i år! can't wait.


night time

ligger i rebeccas säng just nu och ska alldeles strax krypa ner i bäddsoffan och sova för att vakna upp till sista skoldagen detta år! trötta som tusan är vi alla tre iallafall. jag och rebecca var duktiga och åkte till gymmet och svettades en dryg timme, medan josefine som redan hade gymmat stannade i sängen. jag kommer ha träningsvärk imon iallafall. nu är det popcornmys och sjukt nära läggdags! godnatt mina fina


fredag 20.4.2012

jag tänker nog varje dag, att imorgon ska jag skriva bättre, visa bilder, berätta planer och skriva om tankar. men det kommer liksom aldrig, imorgon är alltid lika slött eller upptaget. just denna vecka har barnen haft lov, vilket jag kanske glömt att berätta, så jag har jobbat mer än vanligt. jag vill så gärna visa bilder från DC, men den enda egentid jag fått denna vecka har varit strax innan läggdags och då har energin helt enkelt inte funnits. sorry för sämsta bloggningen i världen. här kommer iallafall de enda bilderna som finns på min mobil.


 


sm-guld och annat mer oväsentligt

och guldglädjen nådde ända till wayland. ett stressat segervrål sekunden innan jag var supertvungen att åka och hämta grabben. så sjukt kul för gävlestad, och helt fantastiskt roligt för brynäs såklart. synd bara att jag befinner mig här just nu. firandet blev nämligen inte så himla långvarigt. det var back to work på en gång.

innan detta hann jag med att stöta på ett helt förrymt zoo på min morgonpromenad. en sköldpadda, en chipmunk, en tvättbjörn och ett rådjur. när jag sedan satte mig med lunchen kom ett gäng kalkoner över och hängde på baksidan. kommer nog aldrig sluta förvånas.

dagens misslyckande låg i att gå ut utan nyckel, när ytterdörren går i självlås. desperat som jag var ringde jag min värdpappa (hade telefonen med mig eftersom jag gick ut för att prata i den). nej vi har ingen gömd extranyckel. kompisarna har nog kanske en, men dom är nog på jobbet. så utrustad med en stege och skruvmejsel fick jag leka inbrottstjuv i mitt eget rum. skitenkelt var det, på fullaste allvar. mindre lätt kanske att trycka in sitt oviga arsle genom fönstret, men jag lyckades iallafall och landade mindre graciöst på golvet som en död säl. kan berätta hur många blåmärken jag fick när jag vaknar imorn.

annars då? bio ikväll. american reunion. hysterisk, rolig, skrattvänlig och lika sjuk som alla de andra american pies. efteråt blev det glass på ben and jerry's för att fira sm-guldet. bjöd mig själv på en cola också i brist på annat. vilket förmodligen var så mycket mer speciellt än att halva gävle blev superfull. för att jag dricker cola händer då fruktansvärt mycket mer sällan! men idag var det tvunget.

fett trist inlägg, som alla andra inlägg ungefär. nu är det läggdags! för länge sen. men tvn är på och stör mig igen. får se hur detta slutar!


i-landsproblem

varför blir en renbäddad säng 750 gånger behagligare med nyrakade ben för? mysigaste känslan som finns, så här ligger jag, nyduschad och fräsch i en nybäddade och är så trött efter hårdkörning på gymmet att hjärnkontoret snart tar slut på batteri. men vill inte riktigt än, det här med 1952 tv-kanaler är himla farligt. kan ej låta bli tvn när jag går och lägger mig. nu går two weeks notice som jag inte sett på evigheter. kommer inte hålla ut hela filmen ikväll heller. godnatt USA och godmorgon Sverige!


glow golf

eftersom jag bara har haft grabben hemma idag tänkte jag att vi skulle göra nåt roligt. han är svår att få playdates åt, medan hans syster kan få varenda dag utan problem. och vissa dagar bryr han sig inte, men denna vecka har han sagt att det är orättvist och att jag inte är tillräckligt cool. lite jävlar anamma i mig så fick jag för mig att vi skulle ha kul. så jag tog med mig ungen till köpcentrumet och spelade glow golf. minigolf i ett mörkt rum med bollar som lyser. vi hade väldigt kul tillsammans faktiskt, och vips så hade vi vår bästa dag ever (älskar PMS-svängarna i hans humör). sedan ville han käka mat på donken men där drog jag en gräns, eftersom ungen klippte sönder tröjan han inte ville ha imorse. minns att lotta på bråkmakargatan gjorde sånt, men gjorde man verkligen det på riktigt? mamma?


onsdag 18.4.2012

här tänkte jag hålla er på sträckbänken ett tag, och låta er hjälpa mig besluta om jag ska hem eller inte. har faktiskt aldrig riktigt varit aktuellt förrän jag såg brevet på min säng och tog mig en funderare. jag skulle sova på saken. sen vaknar jag till denna kommentar:

Postat av: Ida
Vincent skulle vilja träffa sin kusin! Hur var det som argument? haha.. Kram på dej
2012-04-17 @ 08:57:22

och hem skulle jag helt enkelt. den knappen kunde du utan problem va, ida? får jag vara au pair i åshammar när jag kommer hem alltså? ;) klart som korvspad att jag ska hem och gosa med senaste tillskottet i kusinskaran (och hans fantastiskt goa storebror)!

nåväl, jag gillar usa, och det skulle vara helt sjukt kul att åka till californien, men inte som au pair. jag är faktiskt väldigt färdig med detta jobb. igår exploderade tjejen för att jag sa att hon fick vänta på andra portionen middag eftersom jag hade händerna fulla i just den sekunden. imorse exploderade killen för att han inte fick ha samma tröja på sig idag som igår. usa är som sagt himla nice, och allt är lättillgängligt, men att få ta raseriutbrott varje dag är ingenting som jag skulle utsätta mig för ett extra år. detta har redan räckt gott och väl. nu längtar jag efter svenska normer och regler där barnen lyssnar på vuxna! Sverige, vi ses i oktober! ♥

extension?

igår när jag kom hem låg detta kuvert på min säng

ett brev från cultural care som säger att jag måste börja tänka på om jag vill stanna här eller inte. förlänga med 6, 9 eller 12 månader. min värdfamilj håller redan på att matcha för en ny au pair, eftersom min spontana reaktion hann före mig när min värdmamma frågade om jag ville stanna i detta hus. jag skrattade henne rätt i ansiktet som att hon dragit årets roligaste skämt ungefär. riktigt så var det inte menat, men jag hann inte hejda det. så mina alternativ nu är att åka hem i oktober eller flytta någon annanstans inom USAs gränser. cali skulle va rätt nice va? så nu mina kära vill jag ha anledningar till att komma hem, annars kanske jag fastnar? typ en bil på uppfarten som det står matilda på (inte bokstavligen kanske) skulle va rätt nice, det går väl att ordna papi? eller nån med ett jobb över? ge mig alla fördelar ni kan komma på! om jag hotar med att stanna annars, kommenterar ni då?


rena rama utlandssemestern


back in MA

tillbaka efter en superhelg i district of columbia. vädret var bra, och som jag sagt tidigare så gillar jag washington som stad. det är så himla vackert där. gjorde i princip samma trip som i höstas, plus balen. och den var himla rolig i sig självt. vi dansade tills fötterna gjorde ont, då tog vi av oss skorna och fortsatte tills det stängde. himla fin kväll. lyckad resa. har sjukt mycket bilder, men tyvärr ingen tid att lägga upp dem alla nu. får visa sen!


heading towards the naval ball!


washington dc here we come!

ska äta lunch och fixa det sista. sen sticker vi! blir nog flest med uppdatering men jag får göra vad jag kan. nu ska vi ha en kick-ass-helg och dansa med massor av snygga sjömän. höööööööööörs!


where's the bright side?

jag är arg. aggressiv, upprörd och irriterad. jag ska aldrig någonsin bli sjuk igen, och om jag blir det ska jag fan i mig inte gå till läkaren. för försäkringen som cultural care uppmanar oss att teckna suger. jag är så arg så jag skakar. har fått alla jäkla räkningar hem till mig fast dom inte ska hit. nu sitter jag med en på typ två och ett halvt tusen som aetna inte fått. så då ringer lilla jag och ber snällt om hjälp och ja då jävlar ska man betala 250 spänn för vartenda läkarbesök man går på fast killen jag pratat med en miljon gånger säger att om läkaren skickar mig vidare eller kallar tillbaka mig ska jag INTE betala för det besöket. vilket innebär att jag då bara betalat dessa pengar EN gång som jag blev tillsagd, jodå jag är minsann skyldig sjukhuset 750 spänn. jävla skitförsäkring. asbra ända tills man blir sjuk. varförvarförvarför?! förstörde hela min morgon.

man tar vad man kan få

här i usa hejar man också på brynäs! eftersom det är störtomöjligt att streama nånstans ifrån så löser vi det på det enda sätt jag kunde komma på; via webbkameran i skype! man tar vad man kan få och är tacksam för det. heja brynäs! 


don't you blink, you might miss it

idag har jag varit i detta land i sju månader! "grattis, jag trodde aldrig att du skulle stå ut så länge" sa lilltjejen. och det kan jag säga att det trodde inte jag heller. men här är jag, med endast fem månader kvar! tiden går verkligen fort när man har roligt.


make it like it never happened and that we were nothing

jag tänkte i mitt stilla sinne att jag ikväll för en gångs skulls skulle ha lite framförhållning och börja packa inför helgens resa. men det var lättare sagt än gjort. det känns sjukt svårt att veta i förväg vad som bör ligga i väskan. särskilt när jag inte hittar ett enda plagg i min garderob som jag faktiskt vill använda (i-landsproblem?). 
jag har ju iallafall varit där förr, så jag vet ju ändå på sätt och vis vad som väntar. i washington dc ska det bli ca 25°C till helgen, så det är ju kanske läge för tunnare tights och söta vårklänningar. denna gång får jag inte glömma solglajjorna. jag får heller inte glömma balklänningen, vilket inte skulle vara helt omöjligt i world of matilda. ska bli fantastiskt kul iallafall. för är det någon stad som är vacker så är det washington!


i don't play your rules, i make my own

efter mycket bråk över middag ikväll hade jag en hel del negativ energi i mig, ånga ur öronen och så vidare. så fort jag slutade satte jag ner rumpan på träningscykeln och började trampa. att träna arg är nog himla givande. för trampade gjorde jag. för allt jag var värd. för alla elaka öknamn jag fick ikväll. i en hel timme. när värmen av duschstrålarna äntligen slog emot kroppen och mobilen började spela "i wanna dance with somebody" kom positiva energin tillbaka. jag har haft en egen privat uppsättning av "småstjärnorna" i duschen ikväll och visst hjälpte det! nu kan jag somna i lugn och ro!

men jag är ur balans. mitt vanliga jag är på många håll är rubbade. den mest påtagliga är sömnklimatet. malin, jag antar att du lär bli ganska stolt... i hela mitt liv har jag hatat pyjamas ur alla perspektiv. har aldrig använt sådant om jag inte sovit borta. jag har dessutom alltid haft fönstret öppet, alla årstider utom vinterns kallaste dagar. för jag kan inte sova när det är varm, jag hatar att svettas när jag sover. men här ligger jag, i min säng, fönstret är stängt, jag har två lakan och en filt över mig och jag har pyjamas på kroppen. långärmad och långbent. DESSUTOM, ligger jag med en vetekudde på magen fast den inte värker, utan bara för att jag tycker att det är mysigt. amerikaniserad eller systersmitta? hard to tell. kanske är det för att jag har hittat victoria's secret där alla pyjamasar är så fina att man inte kan låta bli att använda dom.


måndag 09.04.2012

hade bestämt mig redan igår att jag skulle ut på powerwalk idag efter jag släppt barnen, så ut gick jag. rundade min "dags-att-vända-pinne" och sprang hem igen. sen somnade jag som en stock och tog igen det jag missat inatt. har även hunnit med att hänga hos josefine innan det var dags att hämta barn.

tog med grabben till en nybyggd lekpark idag då tjejen hade planer. fullträff må jag säga! han har sprungit runt och haft "the best day ever". så det känns rätt nice. nu väntar vi på att maten ska bli klar, sen bär det av på fotbollsträning.


let's sing a sad song just to turn it around

åh vad jag önskar att denna dag var slut. ska nog ta en förkylningstablett och gå och lägga mig. har haft världens sämsta dag. längtar hem. vill va kvar men ändå inte. vet inte varför jag har denna känsla i magen men visst sitter den där. saknar alla hemma. saknar att vara hemma, att höra till. ha en given plats. vet att man måste ha dåliga dagar för att uppskatta dem bra men likt förbannat blir man ändå lika upprörd. visst finns det saker man skulle kunna göra, säga för att göra detta lite bättre, men man tar sig inte den makten. jag vet inte om det är denna jäkla förkylning som gör mig negativt inställd till allt, men det känns som att allt är negativt inställd till mig med. och det är det minsta jag behöver nu. vad jag behöver är en god nattsömn, bli frisk och en nystart. vad jag behöver är en fet uppriktig kram, med massor av värme i sig.


siri, can you title our show for us?

hade sjukt roligt igår. började med 6 timmar i skolbänken (vilket inte alls var särskilt kul), innan vi stack in till boston där vi snurrade runt ett par timmar. blev finmiddag på burgerking. på kvällen drog vi oss mot north end och en komediklubb som heter improv asylum. vi skulle överraska alex som fyller imorgon, så hans värdmamma bjöd med oss på en show som hette "siri, can you title our show for us?". både improvisation och sketch. så sjukt rolig!!! fick en sjuk crush på en av killarna i showen, så galet snygg så vi bara satt där och dreglade! riktigt lyckad kväll iallafall.


påskpyssel à la mattis

tröttnade på att vara världens sämsta au pair, och satte igång att koka ägg idag. sen släpade jag fram tuschpennor i regnbågens alla färger, och hämtade ner tjejen och ritade påskägg! tydligen brukade man inte rita med tusch här, och det kanske man inte gör i sverige heller men det är så jag minns det? nå väl, det var iallafall kul och mysigt!


när detta inlägg påbörjades låg jag hemma i min säng redo för att sova vilken sekund som helst. inlägget avslutades hemma hos josefine, där jag nu ska sova eftersom de bara helt enkelt bestämde sig för att bara dyka upp och kidnappa mig. så hit åkte jag i min pyjamas, håret fortfarande blött och alldeles yrvaken. sånt som händer om man bor i USA med dessa kompisar! imorgon blir det skola och heldag i Boston, så jag tar nog en semesterdag härifrån!


dagens ironiska

det är extremt lustigt hur livet väljer sina tillfällen. åkte till affären nyss, första gången utomhus idag. i mjukisar, svettig och ordentligt förkyld och eländig. på parkeringsplatsen träffar jag en skolmamma som jag tycker väldigt mycket om men som jag inte sett till på väldigt länge. "oh matilda, you've lost so much weight, you look great!". jag vill då även påpeka att jag satt i mig båda påskäggen redan och är sådär påskillamående som man blir varje år. ironi så det sjunger om det. men det är ju kul att det går bra. att det syns(?). puerto rico i tanken, beach 2012 is on. motivation "ej stå i vassen". finns det ens vass i karibien?

you are my sunshine

en väldigt otraditionell påsk står för dörren och det blir den första som spenderats utan familjen. lyckligtvis har jag otroligt luriga syskon! innan de åkte härifrån gömde de varsitt påskägg i mitt rum! proppade med lösgodis! jag fick gå på äggjakt idag eftersom jag går i skolan imorgon (tills kl nio svensk tid!). men hur underbara är dom inte? och hur lycklig är jag nu liksom? gjorde en himla grå dag otroligt mycket ljusare ♥



torsdag 05.04.2012

har inte varit i huset på hela dagen. skönt på sina sätt, men också extremt utmattande. har bland annat hängt med josefine och rebecca, käkat lunch och fro-yo i mallet, hängt vid shoppers world och tagit med ungarna till lekparken. ikväll har jag hängt hos j igen, för omväxlings skull liksom! nu är det movie och läggdags. imorgon är ungarna ledig så jag jobbar heldag. wihaaaa...

dagens två pics (älskar att josefines värdbarn har bjudit mig på hennes födelsedagskalas!)


dagens klagomur

har dragit på mig nån dum förkylning. jag är helt slut! har sovit flera timmar idag men längtar ändå till läggdags. ungarna har fått roa sig själv större delen av eftermiddagen. jag har inte lyft ett finger mer än nödvändigt idag, förutom när jag med hjälp av bronze-spray försökte framkalla en fejkad solbränna till balen nästa helg. annars har jag haft en lång Skype-konferens med en annan matilda, vilket var sjukt behövligt/knäppt/roligt/motiverande (your pick!). ikväll planerar jag att ligga i min säng och ruttna (kanske att jag tvingar min stackars kompis att göra mig sällskap). har så sjuuuuuuukt ont i rövbenet från 1,5 timme på träningscykeln igår så det är liggande position som gäller resten av dagen. dagens i-landsproblem + mest onödigt vetande.


a day in boston












amerikansk frukost

m: "jag känner att detta inte riktigt går ihop med vår äta nyttigt-plan"
r: "men vadå, det är ju multigrainvåfflor!"


just cause you're hurt, it doesn't mean you're broken

idag har jag för första gången på ett rätt långt tag längtat hem. kanske för att båda mina ungar behandlat mig som en påse skit. lillkillen skrek åt mig i typ en kvart innan han bestämde sig för att börja kasta legobitar på mig. då fick jag mer än nog och bar upp ungen på sitt rum där vi skrek åt varandra en stund innan jag tröttnade och gick ner. tjejen misskötte rätt grovt sig förra veckan och får därför inte ha playdates denna vecka. detta var givetvis mitt fel och jag var den dummaste i världen. grabben har dock bett om ursäkt för sitt utbrott och både kramat och pussat mig medan vi genom bilrutan kikade på tjejens fotbollsträning. så det känns väl helt okej nu, men hemlängtan hade redan börjat gro i magen. så ikväll har jag ätit marabou och skickat många tankar hemåt. inga tårar eller så, och jag är helt okej, men det känns bara lite jobbigare ikväll än andra kvällar. i vanliga fall löser telefonen och skype mina problem, men ikväll kände jag inte för att störa i nattsömnen. förhoppningsvis känns allting hundra gånger bättre imorgon.

seeing is deceiving, dreaming is believing,
and it's okay not to be okay.

random new york pics


iphone-kvalitét.
times square, empire state building, brooklyn bridge, city hall park, hotellet, subway och madison square garden.


the world is ours, if we want it

det slog mig just att det faktiskt är april. ännu en ny månad. det är helt sjukt vad tiden går, jag har redan varit här i över 200 dagar. snart sju månader. dagarna springer förbi, även om jag inte gör något särskilt.

i helgen har jag och rebecca iallafall mer eller mindre bott hos josefine. åt tårta och kollade på film i fredags (sjukt stort tack för presentkortet tjejer!). på lördagen klev vi upp och drog till skolan, första dagen på sista kursen. gick lättare än förväntat! efteråt strosade jag och rebecca runt i mallet, hyrde film och köpte med vattenmelon och pizza till j och crashade där ännu en natt!
idag har jag som sagt klippt håret, sen åkte vi in till boston och vandrade runt och hade det allmänt gött. tack för denna fina helg!
nu ligger jag i sängen och kikar på film i väntan på john blund. han kommer vilken minut som helst.


hair cut

idag tog jag steget. det var dags. sa adjö till mina slitna längder hos dellaria saloon i köpcentrumet. det känns så himla fräscht. jag tänker även påstå att det känns sjukt kort, med tanke på att ca 15 cm försvann, men jag antar att ingen av er kommer hålla med iallafall. för det är faktiskt fortfarande hyfsat långt.

 

 


forever 21

drog till mallet med rebecca. min plan att inte öppna plånboken sket sig. men jag hade faktiskt fått 120 dollar fast jag inte alls skulle fått betalt pga semestern. blev denna klänning från forever. runt hundralappen!


RSS 2.0