thursday, november 10th

2011-11-11 ♥ 02:11:41
lamporna blinkade en miljon gånger, och vi fick strömavbrott på en halvtimme. för mitt stilla inre, som egentligen kokade för tillfället, såg jag förra veckans helvetesdagar upprepas. jag var beredd på att packa väskan för eventuell övernattning under annat tak och hann precis svära en harang på svenska innan det blinkade till och startade upp sig själv igen. litar inte riktigt på det här längre. men jag är för trött för att orka bry mig. och alldeles för utmattad för att lyssna på en 8åring spela violinkonsert i vardagsrummet... just nu saknar jag min egen säng, i mitt eget rum, med alla mina saker, i lilla gävle där vi ytterst sällan har strömavbrott! och där det sällan är tyst, men där ljuden är "hemma".

från en sak till en annan... malin, jag behöver storlek, färgönskemål och låga/höga? får jag det ska vi se vad jag kan skrapa fram. åker nog inte till wrentham än på ett par dagar, men kanske om du står på tomtens good-list! han kanske har mer tid än jag att ränna runt på outlets, ringer honom imorn!

Kommentarer
Postat av: malin

låga blir väl antagligen billigast att skicka :)

önskar mig nog de flesta färgerna, gröna, ljus lila, mörk lila, rosa, blå, svart... de blå får gärna vara låga, annars spelar det ingen roll på de övriga! har 5.5 på de flesta converse, men 5.0 funkar också :) finns de några leopardmönstrade eller fina blommiga så kör hårt. men jag vill inte ha glittriga, ormskinn, supermario eller twilight :P

2011-11-12 @ 10:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0